Bemutatkozás

Lead

Cégünk családi vállalkozásként indult 1995-ben. 

Kezdetben elsősorban ingatlanközvetítéssel foglalkoztunk, de hamar felmerült az igény arra, hogy az általunk eladott ingatlanokat felújítsuk, vagy azokra új épületeket tervezzünk, kivitelezzünk. 

Így visszatértünk eredeti szakmánkhoz, az építészethez, építőiparhoz.

Kezdetben családi házakat építettünk Balatonlellén és Balatonbogláron, valamint a környéken, majd megbízást kaptunk több ipari, mezőgazdasági épület, pincészet generálkivitelezésére is. Egy idő után az építőipari tevékenységre létrehoztuk a Steiner Építőipari Fővállalkozó KFT-t. Büszkén mondhatjuk, hogy a válság ellenére azóta is sikeresen működünk, és évek óta köztartozásmentes adózók vagyunk. Beszállítóink , bankunk és alvállalkozóink is folyamatosan bizalmukról biztosítanak minket, hiszen tudják, hogy a Steiner Kft helytáll a kötelezettségeiért. És ezért köszönet illeti őket, mert csak együtt tudjuk megvalósítani céljainkat.

A jelen

Ma már a középső fiunk is a családi céget erősíti, így még átfogóbb szolgáltatást tudunk nyújtani. Nagy gyakorlatra tettünk szert különféle Európai Uniós pályázatok (NFÜ, MVH, Leader) lebonyolításában, és a projekt menedzsmentben. Tehát a tervezéstől a pályázatok elkészítésén keresztül a megvalósításig, majd az elszámolások benyújtásáig minden részfeladatban tudunk segíteni megbízóinknak.

Szakembergárdánk évek óta dolgozik nálunk, akikkel az építőmesteri munkákat kiváló minőségben tudjuk elvégezni.

A generálkivitelezés során a szakipari, gépészeti munkák elvégzésére megbízható, kiváló minőségben teljesítő alvállalkozókkal dolgozunk együtt kezdetektől fogva.

Mottónk a ”tervezéstől a kulcsátadásig” tökéletesen igaz, hiszen számtalan családi ház, társasház, épület felújítás, bővítés tervezését és kivitelezését végeztük el az eltelt évek alatt.

Elégedett megbízóink tovább viszik jó hírünket, így a reklámra sohasem kellett költenünk.

 

A Balaton déli partjának építőipari szolgáltatója

A Balaton déli partjának építőipari szolgáltatója

Működési területünk elsősorban a Balaton déli partja, ahol Balatonfenyvestől Siófokig több településen dolgoztunk már, de kaptunk megbízást Székesfehérváron és Budapesten is.

Az eltelt 25 év alatt készült valamennyi épületre büszkék vagyunk, de talán a feladat nagysága és szépsége miatt kiemelnénk, a Kishegyre épített Konyári pincészetet, vagy a 2 balatonboglári barokk műemlék, a Vörös–kápolna, majd a Kék Kápolna teljes rekonstrukcióját, amelyeket Balatonboglár Önkormányzata megbízásából végeztünk el. De meg kell említeni a Rádpusztán elkészült Rád-Ikon Borászati üzemet is, vagy a 2012-ben befejezett Légli borászatot is Szőlősgyörökben.

A 2013-as év munkája volt a Balatonboglári Buborék élményfürdő kivitelezése, amelyben konzorciumi tagként vettünk részt.

2020 augusztusában fejeztük be a balatonboglári Lengyel-Magyar Barátság Háza teljes felújítását, mely a régió egyik leginnovatívabb, és legnagyobb rendezvényhelyszíne lett.

Bár nagyságrendben ezek az épületek valóban kiemelkednek a munkáink közül, de fontosnak tartjuk, hogy az elvállalt munkákat- legyen az kicsi, vagy nagy- mindenkor kifogástalan minőségben végezzük el megbízóink megelégedésére.

A fenti leírás csak vázlatosan foglalja össze az elmúlt 25 évet, amelyet szeretnénk a mai küzdelmes körülmények ellenére is legalább ennyi ideig folytatni, hiszen ez a szakmánk, ez a hivatásunk.